Våra tjänster

Hitta & värdera en skogsfastighet

Topskog har skapat en karta över skogsfastigheter som är till salu i Sverige. Du kan söka på län, kommun och areal (ha). Du kan även registrera en bevakning inom de områden som är intressanta.

 

Vill du få en värdering av sökt skogsfastighet, eller av egen skogsmark, kan du beställa detta genom värderingsformuläret nedan.

 

Genom knappen kommer du att kopplas till vår applikation med karta och sökfunktion.

Värdering av egen eller mäklad skogsfastighet

Är du nyfiken på hur mycket din skogsfastighet är värd? Finns det delägare som vill bli utlösta, på grund av arv? Eller funderar du på att köpa en skogsfastighet och önskar en värdering?

 

På samtliga fastigheter i hela Sverige som läggs ut av mäklare på den öppna marknaden, gör vi omgående en värdering och kompletterar med Lantmäteriets försäljningsstatistik. Detta för att ständigt trimma vår unika värderingsmetod, men samtidigt ger det också en möjlighet att omgående för dig få en värdering av den eller de mäklade skogsfastigheter som du är intresserad av. Inom några minuter kan du i din hand ha en kvalificerad värdering av valda skogsfastigheter.

 

Vill du ha en värdering på egen icke mäklad fastighet tar det några dagar efter att vi fått nedanstående underlag:

 

– Fastighetsbeteckning
– Län, kommun, församling
– Karta över fastigheten
– Aktuell och gällande skogsbruksplan

 

Med över 30 års praktisk erfarenhet inom området har vi på Topskog gedigen kompetens att värdera skogsfastigheter. Värderingarna – oavsett det är en fastighet utlagd av mäklare på nätet eller en egen fastighet – kostar 3.000 SEK exkl moms per fastighet.

 

Låter detta intressant så fyll i intresseformuläret så återkommer vi inom kort!

Vill du veta mer om vilka vi är på Topskog?